Предыдущая тема - Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
казанова
|
Добавлено: 24 Апр 2025 22:09 Начальный вопрос | |
|
Добрий день! Ми наразі в процесі вибору програми для автоматизації нашої ветеринарної клініки, і хочемо підібрати таку, що максимально відповідала нашим потребам. Які функціональні можливості повинна обов'язково мати програма для ефективної роботи клініки? Нам важливо мати зручний інтерфейс для реєстрації пацієнтів, ведення медичної документації, обробки історій хвороб, а також можливість інтеграції з іншими системами для зручності. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
врун
|
Добавлено: 25 Апр 2025 16:29 | |
|
Я розумію твої сумніви, адже вибір правильної програми для автоматизації ветеринарної клініки – це дуже важливий крок. Якщо хочеш мою думку, то я б на твоєму місці обрав програму для автоматизації ветеринарних клінік ENOTE https://enote.vet/ . Це рішення, яке я використовую вже не один рік, і воно дійсно дуже зручне і функціональне. Тут є все, що потрібно для ефективної роботи клініки: від реєстрації пацієнтів до ведення історій хвороб, а також можливість підключення до різних платіжних систем, управління запасами ліків, аналізу фінансових потоків та навіть комунікації з пацієнтами через онлайн-записи. Більше того, програма дозволяє автоматично створювати звіти і має чудову підтримку, тому якщо щось не зрозуміло або виникають питання, завжди можна звернутись по допомогу. Якщо у вас ще є сумніви, рекомендую протестувати демоверсію на офіційному сайті ENOTE, це дасть тобі чітке уявлення про можливості цієї системи. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Установить закладки для этой темы
|